Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho

Toimintasuunnitelma

MANSEN MASINISTIT

Kerhokirje 1/2021, toimintasuunnitelma

 

Hyvää alkanutta vuotta Masinistit. Yhdeksäs vuosi Mikkolantien kerhotiloissa on vietetty, tosin suurin osa kerhoilloista jäi koronan vuoksi viettämättä. Kerhoiltojen järjestäminen ei vieläkään ole mahdollista. Muut tälle keväälle suunnitellut tapahtumat järjestetään kulloisenkin koronatilanteen antamien rajojen puitteissa. Rompepäivätkin on suunniteltu perinteistä myöhäisempään ajankohtaan ja käyttänemme vain Teivon ulkoalueita.

 

Jos sinulla on tarve rakentelupaikasta tai tarvitse pyörällesi kuivaa säilytystilaa. Ota yhteyttä tallipäällikkö Jukka Peltoseen 0400 699 741 asian sopimiseksi.

Vuosikokous on päättänyt, että rakentelupaikkamaksu on edelleen 50€/kk ja moottoripyörien säilytyspaikkamaksut: hyllyllä 100€/v, hyllyn alla 120€/v, isot pyörät permannolla 150 €/v, sivuvaunupyöräpaikka 240€/v ja mopot 60€/v.

Tarkennettiin maalaamon kertakäytön hinnaksi 10 eur/kerta = päivä + yö.

Ihan kohtuu, kun kalustoa lainatessaan ja hitsauskaasuja käyttäessään käyttää omaa omatuntoa ja toimittaa käteistä Jussi Perkolle kahvikassaan.

 

Mansen Masinistien johtoryhmänä seuraavat henkilöt: Mika Mäkelä kerhosihteeri, Olli Salonen tiedottaja, Jussi Perko taloudenhoitaja, Jukka Peltonen kerhotila, Simo Saarinen projektit, Tapani Oksanen projektit, Matti Hartikainen projektit. Yhteystiedot löydät Masinistien nettisivuilta www.mansenmasinistit.fi ja kerhotilan ilmoitustaululta. Useimmat tapaat tietenkin joka tiistaisessa kerhoillassa klo 17 jälkeen Mikkolantiellä, kunhan niitä taas voidaan järjestää.

 

Perinteinen linja-autoretki Jyväskylän rompepäiville jäi tänä vuonna tekemättä. Kuten monet muutkin koronan peruuttamat tapahtumat.

 

Maalissaalis 2021 Tuulosessa, MP21 moottoripyörämessut, Lahti Classic ja Hot Rod & Rock Show ovat peruttuja.

 

Masinistien kevätrompepäiväksi on suunniteltu 15.5.2021. Tapahtuma järjestetään, mikäli silloin voimassa ja odotettavissa olevat viranomaisten ohjeet sen mahdollistavat. Talkooporukkaa Teivoon tarvitaan taas mm. järjestyksenvalvojiksi, lipunmyyjiksi sekä liikenteenohjaajiksi. Perjantaina 14.5 merkataan myyntipaikat. Aloitetaan klo 16.30, toivomme runsasta osanottoa. Ilmoittautuminen Saarisen Simolle 0505 010 119 tai kerhon ilmoitustaululla olevaan listaan.

 

Kevään siivoustalkoot ennen kevätajelua tiistaina 18.5. Siivous toteutetaan tarvittaessa vähän pienemmällä porukalla.

Kevätajelulla sunnuntaina 23.5.2021 ajetaan jonnekin mielenkiintoiseen paikkaan, lenkin pituus on noin 180 km. Lähtö kerhotilan edestä klo 10.00.

 

Mustalahden kesäkokoontumiset todennäköisesti toteutuvat vielä ensi kesänäkin. Alamme kokoontua siellä tiistaisin kelien ja rajoitusten niin salliessa.

 

Museoajoneuvopäivä on lauantaina 12.6. Osallistumme siihen ajamalla kulkueena Kangasalle, jossa on Museoajoneuvo-päivän päätapahtuma. Kulkue kootaan Mustalahdessa yhtenäiseksi klo 9.30 mennessä. Siitä ajamme kaupungin läpi Mobiliaan, jossa pyörät laitetaan näytille niille varattuun paikkaan. Paluu tapahtuu omaan tahtiin.

13.6 Ruovedellä Jawasakki-tapahtuma ja Kivistön Matin sahatapahtuma samoin Ruovedellä.

 

Veteraaniralliin Polvijärven Huhmariin, (Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi) lähdettäneen porukalla huoltoauton saattelemana. Lähtö kerhotilan edestä ralliviikolla todennäköisesti sekä torstaina 29.7 (n. 500 km yöpyminen menomatkalla Ylöjärvi – Keuruu – Multia – Peurunka , Peurunka – Puutossalmi – Käsämän TB – Huhmari), että perjantaina 30.7 (n. 405 km Ylöjärvi – Jyväskylä – Varkaus – Käsämän TB – Huhmari). Tavoitteena on kohdata Käsämässä ja saapua perille yhtenä ryhmänä.

Veteraanirallista on masinisteille varattu alustavasti 12 yösijaa. Varaukset voi tehdä tekstiviestillä numeroon 0400 836 212. Suoria majoitusvarauksia Huhmariin voi tehdä 15.4 alkaen.

 

Elokuussa ajetaan Pori-Tampere ajo. Tällä kertaa on Porilaisten vuoro hoitaa reitti ja meidän vuorostaan palkinnot. Ajosta tiedotetaan tarkemmin Huimapyörälehdessä sekä Masinistien nettisivuilla lähempänä tapahtumaa.

 

Syysajelupäiväksi on suunniteltu alustavasti sunnuntai 11.9. Ajelusta tiedotetaan tarkemmin Huimapyörälehdessä sekä Masinistien nettisivuilla lähempänä tapahtumaa.

 

Perinteinen juhlakokoontuminen Salhojankadun pubissa torstaina 30.9.klo 19.00. Pidetään rento tilaisuus klubin ja Masinistien historiaa muistellen. Paikassa jossa klubi on saanut alkunsa.

 

Siivoustalkoot Tallilla 2.11.2020.

Sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 9.11.2020 alkaen klo 18.00 Kerhotilassa Mikkolantie 42. Käsitellään sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat.

 

Pikkujouluisen vuosijuhlan päivämäärä on vielä päättämättä. Se ja kaikki muutkin tapahtumat sillä varauksella mikä koronatilanteista aiheutuu.