Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho

Tapahtumat

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2022 lisätty.
Tapahtumat järjestetään tilanteen salliessa.
(Tiedotetaan täällä ja VMPK:n foorumissa.)

Joitakin rakentelu- ja säilytyspaikkoja on vapaana. Tiedustelut Jukka Peltoselta. Rakentelupaikan hinta on 60€/kk ja pyörien säilytyspaikkamaksut: 110€/v, hyllyssä, hyllynaluspaikka 130€/v, isot pyörät permannolla160€/v, mopedit 70€/v ja sivuvaunupyöräpaikka 250€/v.

Sauna-ajelut Vähäsiltaan kesällä 2022

Ensi kesänä sauna lämpiää Masinisteille:

  • to 5.5 klo 17 – 22
  • to 2.6. klo 17 – 22
  • to 21.7. klo 17 – 22
  • to 25.8. klo 17 – 22
  • to 29.9. klo 17 – 22
Toimitsijoita Pyynikinajoihin
Pyynikin ajoihin tarvitaan edelleen lisää toimitsijoita. Ilmoittautumisia kaivataan tekstiviestillä numeroon 0400 836 212. Kerro ilmoittautuessasi onko sinulla voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia ja/tai tieturva 1 suoritettuna. Kerro myös pääsetkö paikalle lauantaina 10.9 järjestelytalkoisiin (tehtävien jako lauantai-aamuna klo 8-10) vai sunnuntaina 11.9 rata-alueen valvojaksi tai muuten toimitsijaksi. Tehtävien jakoon kokoonnuttaneen sunnuntaina klo 8.
Syysajelu 10.09.
Masinistien SYYS-AJELUNA ajetaan tällä kertaa Pyynikinajojen maakunta-ajo lauantaina 10.9.2022.
Kokoonnutaan Teivon ABC:llä klo 9:45.Varaa mukaan 20 € käteistä. Keräämme ennen lähtöä kolehdin, jolla maksetaan ruokailut sekä kahvit. Samaan syssyyn saa pysäköintilipukkeen, joka oikeuttaa moottoripyörän pysäköintiin sunnuntaina varikkoalueen vieressä sijaitsevalla Masinistien ”pyöräparkilla”.
Reitti kaartelee ”Tohlopin TT-radan” ja Nokian kautta päällystettyjä teitä Hämeenkyröön. Ravintola Brukassa nautitun keittolounaan jälkeen kaarrellaan Hämeenkyrön uuden ohitustien alitse maaseutureittiä Ylöjärven kautta Teivon ABC:lle ja sieltä lähdetään pikahuollon ja pullakahvien jälkeen Pyynikille seuraamaan klo 14 liikkeelle lähtevää kilvan-ajopyörien kaupunkikierrosta. Halukkaat saavat seurata saattuetta kierrokselle, joka ajetaan liikenteen joukossa liikennesääntöjä ja liikennevaloja noudattaen. On myös mahdollista jäädä Satamakadulle vartoilemaan palaavia pyöriä tai jäädä suoraan Pyynikin pysäköintialueelle tutustumaan siellä jo oleviin pyöriin ja niiden kuljettajiin.

Peltokerroin 25.09
Peltokerroin järjestetään 25.9. perinteiseen tyyliin Ylöjärven Vahannassa. Sinne voi tietty tehdä omatoimisen syysajelun.