Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho

Tapahtumat

Tiistaikokoontumiset kesäkaudella Mustalahden satamassa klo 17.-

Hyvää alkanutta vuotta Masinistit. Seitsemäs vuosi Mikkolantien kerhotiloissa on vietetty ja edelleen toiminta jatkuu vireänä. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille. Rakentelupaikkoja ja pyörien talvisäilytyspaikkoja on vielä vapaana, jos sinulla on tarve rakentelupaikasta tai haluat tuoda pyöräsi lämpimään ja kuivaan säilytykseen niin ota yhteyttä tallipäällikkö Jukka Peltoseen 0400 699 741 asian sopimiseksi.

Vuosikokous on päättänyt, että rakentelupaikkamaksu on edelleen 50€/kk ja pyörien säilytyspaikkamaksut: 100€/v-hyllyssä, 120€/v- permannolla, mopedit 60€/v ja sivuvaunupyöräpaikka 220€/v.

Mansen Masinistien toimintaa pyöritetään seuraavien henkilöiden toimesta: Matti Hartikainen kerhosihteeri, Olli Salonen tiedottaja, Jussi Perko taloudenhoitaja, Jukka Peltonen kerhotila, Simo Saarinen projektit, Olavi Kaario projektit. Yhteystiedot löydät Masinistien nettisivuilta mansenmasinistit.fi ja kerhotilan ilmoitustaululta.

Lauantaina 12.1.2019 tehtiin perinteinen linja-autoretki Jyväskylän rompepäiville.

Kerhoillassa 15.1.2019 aiheena MZ.

Tiistaina 22.1.2019 Tampereen seudun mobilistit vierailevat Mikkolantien kerhotiloissamme.

Maalissaalis 2019 Tuulosessa sunnuntaina 10.3 klo 8 – 15.

VMPK.n kevätrompepäivä on Teivon raviradalla 27.4.2019.  Talkooporukkaa tarvitaan taas mm. järjestyksenvalvojiksi, lipunmyyjiksi sekä liikenteenohjaajiksi. Perjantaina 26.4 merkataan myyntipaikat. Aloitetaan klo 16.30, toivomme runsasta osanottoa. Ilmoittautukaa talkoisiin Olaville 0505 876 186 tai kerhon ilmoitustaululla olevaan listaan.

Kevätajelulla sunnuntaina 19.5 ajetaan vierailulle Lavian linja-automuseoon. Lähtö kerhotilan edestä klo 10.00.

Sauna-ajelut järjestetään tänä kesänä Ylöjärvellä sijaitsevalle saunalle. Paikka on Kuuselan sauna, Kuruntie 730. Kesäkuun saunapäivä on keskiviikko 5.6. ja sauna on lämpimänä klo 15-21.

Mustalahden kesäkokoontumiset todennäköisesti toteutuvat vielä ensi kesänäkin. Alamme kokoontua siellä tiistaisin kelien niin salliessa.

Museoajoneuvopäivä on lauantaina 8.6. KOKOONTUMISPAIKKA VAIHTUNUT

Kokoonnumme 9:30 Hervannan TB:n mittarikentälle Orivedenkatu 6. Siitä ajamme vanhimmat pyörät ja mopot edellä Keinupuiston palvelukeskuksen pihalle Keinutorille. Tarkoituksena on järjestää palvelukeskuksen asiakkaille ja asukkaille 50-, 60- ja 70- luvun kaksipyöräisten muistelutapahtuma. Ryhmittäydymme pihalle ja viereiselle parkkipaikalle.

Keinutorilta ajamme kulkueena Kangasalle, jossa on Museoajoneuvo-päivän päätapahtuma Mobiliassa.  . Paluu tapahtuu omaan tahtiin.

Veteraaniralliin Tyrvännön Petäykselle ajetaan taas porukalla huoltoauton saattelemana. Lähtö kerhotilan edestä ralliviikonlopun perjantaina klo 12.00.

Pori-Tampere ajo ajetaan, kun Porilaiset sen järjestävät. Tällä kertaa on meidän vuoro hoitaa palkinnot kisaan… Ajosta tiedotetaan tarkemmin Huimapyörälehdessä sekä Masinistien nettisivuilla lähempänä tapahtumaa.

Syysajelupäiväksi on suunniteltu alustavasti sunnuntai 15.9. Ajelusta tiedotetaan tarkemmin Huimapyörälehdessä sekä Masinistien nettisivuilla lähempänä tapahtumaa.

Perinteinen Mikkelinpäivän juhlakokoontuminen Salhojankadun pubissa maanantaina 30.9.klo 19.00. Pidetään rento tilaisuus klubin ja Masinistien historiaa muistellen. Paikassa jossa klubi on saanut alkunsa.

Sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 12.11.2019 alkaen klo 18.00 Kerhotilassa Mikkolantie 42. Käsitellään sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat.