Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho

Tapahtumat

TIEDOKSI!

MUUTOS VETERAANIRALLIN MAJOITUSVARAUKSEN AJANKOHTAAN

VASTA 14.5.2021 ja soittamalla varaukset!

(COVID-19 laittaa Huhmarin kiinni huhtikuun ajaksi ja eivät ole paikalla
ottamassa varauksia)

Ystävällisin terveisin,
Mikko Kentta
VMPK
Tiedotus
044 594 8533

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021 lisätty.
Tapahtumat järjestetään tilanteen salliessa.
(Tiedotetaan täällä ja VMPK:n foorumissa.)
Näinhän se kävi. Tartunnat lisääntyy hurjaa vauhtia.

Niinpä käynti kerholla vain ihan pakottavista syistä. Samalla menee tietysti kerhoilu paikan päällä myös tauolle.

 

Joitakin rakentelu- ja säilytyspaikkoja on vapaana. Tiedustelut Jukka Peltoselta. Rakentelupaikan hinta on 50€/kk ja pyörien säilytyspaikkamaksut: 100€/v, hyllyssä, hyllynaluspaikka 120€/v, isot pyörät permannolla150€/v, mopedit 60€/v ja sivuvaunupyöräpaikka 240€/v.

Tiedote 31.03.2021

VMPK ry:n Tampereen aluekerho Mansen masinistien johtoryhmä on päättänyt siirtää toukokuulle suunnitellut Teivon Rompepäivät myöhempään ajankohtaan.

Voimassa olevilla Aluehallintoviraston suosituksilla ja rajoituksilla, huomioiden muutenkin korona-tilanteen ei olisi mahdollista järjestää näin isoa yleisötapahtumaa. Seuraamme tilannetta ja tutkimme mahdollisuutta järjestää Rompepäivät syksyllä myöhemmin ilmoitettavana aikana.

Suunnitellut ajotapahtumat järjestetään normaalisti, huomioiden turvavälit ja maskin käyttö, milloin se on tarpeellista. 

Hyvää kevään jatkoa toivottaa Mansen masinistien johtoryhmä.

11.05.2021

Kesän sauna-ajelut Vähäsiltaan aina kuukauden ensimmäisenä torstaina, paitsi heinäkuussa 15.7.

Ajo-ohje: helpoin reitti 9-tien Rampista Aitolahdentietä Teiskon suuntaan 10,8 km. St1: kylmä-aseman risteyksestä oikealle Viitapohjantietä 2,8 km. Jonka jälkeen vasemmalle Vähänsillantie ja viitoitus perille Vähänsillantie 21.

Grillin tulia aletaan viritellä 17:30 ja pihalta poistutaan viimeistään 20:30.
Omat pyyhkeet ja saippuat mukaan
Saunapäivät:
3.6
15.7
5.8
2.9
7.10, tälle lokakuun päivälle me voisimme ehdottaa, että
osallistuisimme jotenkin syystalkoisiin. Jos meillä vaikka kesän
mittaan tulee mieleen, mitä kohteessa voisi kunnostaa tai huoltaa
talvea vasten.

PORUKALLA VETERAANIRALLIIN Polvijärven Huhmariin pe 30.7 – su 1.8.2021

Jo nyt on riittävästi kiinnostuneita. 1-ryhmä lähtee ralliin jälkiauton seuraamana jo TORSTAINA 29.7 ja yöpyy matkalla. 2-ryhmä lähtee Tampereelta perjantaina. Torstaina lähtijät, majoituksen varauksen vuoksi, ilmoittaudu tekstiviestillä 16.7.2021 mennessä ”torstai, oma nimi” 0400 836 212. Matkan pituus Jankan Shelliltä Huhmariin torstai-lähdössä kantateitä noin 460km. Perjantaina suora veto 9-tietä pitkin noin 400km. Tarkemmpi aikataulu lähtöaikoineen neuvotellaan Vähäsillan saunalla torstaina 15.7 (alkaen klo 17).

Kerhon varaamissa majoituksissa on vapaana enää KAKSI petipaikkaa neljän hengen mökkimajoituksessa. Paikan varaus tekstiviestillä ”mökki, oma nimi” 0400 836 212

MAAKUNTA-AJO lauantaina 4.9.2021
Pyynikin ajoja lämmitellään edellispäivän maakunta-ajolla, jolta tullaan Pyynikin varikolle yhteisesiintymiseen kilpapyörien kanssa. Tarkempi aikataulu lähempänä tapahtumaa kerhon sivuilla, facessa ja Morossa.

PYYNIKIN AJOT sunnuntaina 5.9.2021
Pyynikin ajoihin tarvitaan paljon ”järkkäreitä”. Viimeksi oli liian vähän ja tauotus ei oikein onnistunut. Lista pitäisi saada viranomaisille heinäkuun loppuun mennessä ilmoittaudu tekstiviestillä Matille: ”järkkäri, oma nimi” numeroon 0400 836 212. Tehtävään ei tarvita järjestyksenvalvojakorttia. Viime kerran talkoista saatiin T-paidat, muistomitalit ja hyvä illallinen. Ja tietty lokakuussa on vielä sauna-ilta.

Joukkoon tarvitaan mahdollisimman monta Tieturva 1:sen suorittanutta. Löytyy ilmaisena nettikurssina https://vayla.fi/palveluntu…/koulutukset/tieturvakoulutukset .Selityssivulta klikkaus Tieturva-verkkokurssin portaaliin.
Hyvä nettiyhteys ja läppäri tai isompi näyttö, niin rauhalliseenkin tahtiin kurssi tulee suoritetuksi alle kahdessa tunnissa.