Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho

Tapahtumat

Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti Mansen masinistien kerhoillat peruutettu toistaiseksi.

Kerholla käynti ei ole kielletty, mutta käytä harkintaa.

Hyvää alkanutta vuotta Masinistit. Kahdeksas vuosi Mikkolantien kerhotiloissa on vietetty ja edelleen toiminta jatkuu vireänä. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille. Rakentelupaikkoja ja pyörien talvisäilytyspaikkoja on vielä vapaana, jos sinulla on tarve rakentelupaikasta tai haluat tuoda pyöräsi lämpimään ja kuivaan säilytykseen niin ota yhteyttä tallipäällikkö Jukka Peltoseen 0400 699 741 asian sopimiseksi.

Vuosikokous on päättänyt, että rakentelupaikkamaksu on edelleen 50€/kk ja pyörien säilytyspaikkamaksut: 100€/v, hyllyssä, hyllynaluspaikka 120€/v, isot pyörät permannolla150€/v, mopedit 60€/v ja sivuvaunupyöräpaikka 240€/v.

Lauantaina 11.1.tehtiin perinteinen linja-auto retki Jyväskylän rompepäiville.

Torstaina 16.01. tutustuminen Tampereen mobilistien mukana Hämeen mobilistien kerhotiloihin Hämeenlinnassa.

Vuoden vaihteen jälkeen pyritään kuukauden viimeinen kerhoilta toteuttamaan teemallisena. Päivä saattaa kuitenkin vaihdella teemaillan vetäjien aikataulun vuoksi.

HELMIKUUN TEEMAILLASSA kerholla tiistai 18.2.2020 klo 17:30 alkaen Urrilan Antti loi katsauksen Six Days ajojen historiaan ja Karppisen Reijo kertoi millaista siellä on ajaa.

Kevätrompe Teivossa lauantaina 18.4.2020. on PERUTTU koronavirustilanteen vuoksi.

Mikäli  olet maksanut myyntipaikan ota yhteyttä numeroon 0505010119, soittamalla tai tekstiviestillä, arkisin klo 18-20, viikonloppuisin 12-20 maksun palautusta varten.

Suuri osa kevään tapahtumista on peruttu tai siirtyy koronavirusepidemian vuoksi.

KEVÄTAJELU JA TOUKOKUUN SAUNA-AJELU PERUTTU.

Sauna-ajelut järjestetään tänä kesänä Sisaruspohjan Vähä-siltaan kesäkuukausien ensimmäisenä torstaina. Pyritään saamaan porukkaa kasaan touko-,kesä-, heinä- ja elokuun ensimmäisenä torstaina 7.5, 4.6, 2.7 ja 6.8.

KESÄKUUN SAUNA_AJELU 4.6.

SAUNATORSTAI 4.6.2020 Vähäsillassa

Ajo-ohje: helpoin reitti 9-tien Rampista Aitolahdentietä Teiskon suuntaan 10,8 km. St1: kylmä-aseman risteyksestä oikealle Viitapohjantietä 2,8 km. Jonka jälkeen vasemmalle Vähänsillantie ja viitoitus perille Vähänsillantie 21.

Grillin tulia aletaan viritellä 17:30 ja pihalta poistutaan viimeistään 20:30. Omat pyyhkeet ja saippuat mukaan. Saunan lämmityksestä ja isännöinnistä huolehtii tällä kertaa Hartikaisen Matti.

Mustalahden kesäkokoontumiset todennäköisesti toteutuvat vielä ensi kesänäkin. Alamme kokoontua siellä tiistaisin kelien niin salliessa.

Museoajoneuvopäivän päätapahtuma lauantaina 6.6. on peruttu.

Veteraaniralliin Polvijärven Huhmariin, (Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi) lähdettäneen porukalla huoltoauton saattelemana. Lähtö kerhotilan edestä ralliviikolla todennäköisesti sekä torstaina 30.7 (n. 500 km yöpyminen menomatkalla Ylöjärvi – Keuruu – Multia – Peurunka , Peurunka – Puutossalmi – Käsämän TB – Huhmari), että perjantaina 31.7 (n. 405 km Ylöjärvi – Jyväskylä – Varkaus – Käsämän TB – Huhmari). Tavoitteena on kohdata Käsämässä ja saapua perille yhtenä ryhmänä.VETERAANIRALLI 2020 PERUTTU.

29.8 ajetaan Pori-Tampere ajo. Tällä kertaa on meidän vuoro hoitaa reitti ja Porilaisten vuoro palkinnot. Ajosta tiedotetaan tarkemmin Huimapyörälehdessä sekä Masinistien nettisivuilla lähempänä tapahtumaa.