Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho

Tapahtumat

Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti Mansen masinistien kerhoillat peruutettu toistaiseksi.

Kerholla käynti ei ole kielletty, mutta käytä harkintaa.

Hyvää alkanutta vuotta Masinistit. Kahdeksas vuosi Mikkolantien kerhotiloissa on vietetty ja edelleen toiminta jatkuu vireänä. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille. Rakentelupaikkoja ja pyörien talvisäilytyspaikkoja on vielä vapaana, jos sinulla on tarve rakentelupaikasta tai haluat tuoda pyöräsi lämpimään ja kuivaan säilytykseen niin ota yhteyttä tallipäällikkö Jukka Peltoseen 0400 699 741 asian sopimiseksi.

Vuosikokous on päättänyt, että rakentelupaikkamaksu on edelleen 50€/kk ja pyörien säilytyspaikkamaksut: 100€/v, hyllyssä, hyllynaluspaikka 120€/v, isot pyörät permannolla150€/v, mopedit 60€/v ja sivuvaunupyöräpaikka 240€/v.

Lauantaina 11.1.tehtiin perinteinen linja-auto retki Jyväskylän rompepäiville.

Torstaina 16.01. tutustuminen Tampereen mobilistien mukana Hämeen mobilistien kerhotiloihin Hämeenlinnassa.

Vuoden vaihteen jälkeen pyritään kuukauden viimeinen kerhoilta toteuttamaan teemallisena. Päivä saattaa kuitenkin vaihdella teemaillan vetäjien aikataulun vuoksi.

HELMIKUUN TEEMAILLASSA kerholla tiistai 18.2.2020 klo 17:30 alkaen Urrilan Antti loi katsauksen Six Days ajojen historiaan ja Karppisen Reijo kertoi millaista siellä on ajaa.

Kevätrompe Teivossa lauantaina 18.4.2020. on PERUTTU koronavirustilanteen vuoksi.

Sauna-ajelut järjestetään tänä kesänä Sisaruspohjan Vähä-siltaan kesäkuukausien ensimmäisenä torstaina. Pyritään saamaan porukkaa kasaan touko-,kesä-, heinä- ja elokuun ensimmäisenä torstaina 7.5, 4.6, 2.7 ja 6.8.

SYYSKUUN SAUNA-AJELU 3.9.

Kesökauden viimeinen SAUNATORSTAI 3.9.2020 Vähäsillassa

Ajo-ohje: helpoin reitti 9-tien Rampista Aitolahdentietä Teiskon suuntaan 10,8 km. St1: kylmä-aseman risteyksestä oikealle Viitapohjantietä 2,8 km. Jonka jälkeen vasemmalle Vähänsillantie ja viitoitus perille Vähänsillantie 21.

Grillin tulia aletaan viritellä 17:30 ja pihalta poistutaan viimeistään 20:30. Omat pyyhkeet ja saippuat mukaan. Saunan lämmityksestä ja isännöinnistä huolehtii tällä kertaa Itkosen Erkki.

Mustalahden tiistaiset kesäkokoontumiset jatkuvat.

Tampere- Pori Ajo 29.08.2020

Kaikille VMPK:laisille sopiva Pori-Tampere ajo lauantaina 29.8.2020.

Lähtöpaikka Ellivuoren Shell, eli virallisesti Kiskokabinetti Pirkanmaantie 1057 Sastamala. http://www.kiskokabinetti.net/

Lähtö klo 10.
Lähtöpaikalla mahdollisuus tankata V-poweria. Reitin kokonaispituus noin 70 km. Reitin alkupäästä parikymmentä kilsaa soratietä, josta osa voidaan ohittaa sateen sattuessa. Muuten Pirkanmaan vihannesmaisen reikästä kestopäällystettä. Välitankkauspaikkoja 50 ja 60 km tienoilla. Matkalla erilaisia tehtävärasteja. Viimeinen rasti Toijalan alueella. Mukaan syytä varata 6 euroo käteistä museon pääsymaksuun.
Fonectan mukaan Lähtöpaikalle:
Porista 87 km
Turusta 124 km
Hämeenlinnasta 116 km
Tampereelta 42 km