Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho
Mansen Masinistit on Veteraanimoottoripyöräklubi Ry:n aluekerho

Kerhokirje

VMPK ry Tampereen aluekerho Mansen Masinistit
Kerhokirje 3/2023
Tervehdys Masinisteille
Päivitetään kerhokirjeelläkin tiedossa olevia tapahtumia (10.7.2023)
Kerhotiloissa järjestettiin keskiviikkona 17.5.2023 suppealla, mutta tehokkaalla talkoojoukolla kevätsiivous. Tarjolla oli kahvia ja pullaa talkoolaisille, kiitos kaikille osallistumisesta.
Kevätajelu oli vuorossa lauantaina 20.5.2023, ajelimme noin 20 jäsenen joukolla Akaaseen Veturimuseolle. Museolla oli muutamia museon talkoolaisia kertomassa siellä olevasta kalustosta. Reissu tehtiin hyvän sään vallitessa, vetureihin ja muuhun rautatiekonekantaan tutustuminen oli mielenkiintoista. Paluumatkalla poikkesimme vielä Vaihmalan Hovissa Lempäälässä vapaamuotoisella kahvilla + välipalalla.
Museoajoneuvopäivään lauantaina 10.6.2023 Kurvaa Kangasalle-tapahtumaan ajeli kulkueena parisenkymmentä museopyöräilijää. Mobiliassa oli kulkueen kalusto näytteillä yleisölle.
Vähäsillassa on saunottu touko-ja kesäkuussa, kelien suosiessa ajanviettoa ulkona, grillauksen ja rupattelun merkeissä. Seuraava saunailta on lauantaina 15.7.2023, saunan lämmitessä noin klo 17 jälkeen. Sen jälkeen saunomiset vielä torstai 24.8. ja torstai 21.9.
Tiistaimiitit ovat sujuneet totuttuun tapaan hieman ruuhkaisessa Mustassalahdessa, pyöriä on voinut bongailla hyvinkin eri tyylisiä ja ikäisiä. Jupe kertoi harrastuksestamme ja Mustalahden miiteistä Aamulehdelle, jutun voi lukea netistä:
https://www.aamulehti.fi/moro/art-2000009699664.html
Kerhomme johtoryhmän edustajia kävi luovuttamassa Mansen Masinistien viirin Ukaan Pienelle MZ-museolle avajaispäivänä lauantaina 17.6.2023. Museon puuhamiehet ovat keränneet edustavan kokoelman MZ-pyöriä, museolla ei ole vielä kiinteitä aukioloaikoja, joten kannattaa olla sinne päin yhteydessä ennen vierailua. Alustavasti on suunniteltu kerhon syysajelua sinne, asiasta lisää infoa myöhemmin. Ajankohtana syyskuun alkupuoli.
Vehoniemen automuseolle on koottu VMPK:n näyttely ”Suomi-mopot” Mansen Masinistien Jukka Peltosen ja Teuvo Mehtälän toimesta. Heinäkuun loppuun asti jäsennumerolla ilmainen pullakahvi automuseon kahviosta.
Veteraaniralliin Raaseporiin lähtö kerholta Mikkolantie 42  Ylöjärvi, perjantaina 28.7.2023 klo 9:00.  Reitin suunnittelu on vielä kesken, mutta ajomatkaa tulee noin 250km, matkalla yksi pysähdys. Tuttuun tapaan Jupe päivystää raatoautoa.
Kerhomme järjestää Alastarossa Pyynikin Ajojen tapahtumassa Rompetorin lauantaina 19.8.2023. Kaivataan talkoolaisia myös edelliselle päivälle perjantaiksi 18.8.2023, tiedotellaan lähempänä tarkemmin.
Elokuussa Pori-Tampere-ajo, tänä vuonna porilaisten järjestämänä.
Veteraanirallin 2025 järjestämisestä päättäminen on työn alla, johtoryhmä pyrkii tekemään päätöksen syksyn aikana.

Ajankohtaisempaa tietoa tapahtumista päivitellään sähköisesti:
Mansen masinistien nettisivut osoitteessa mansenmasinistit.fi

sähköpostia kerholle mailto:kerho@mansenmasinistit.fi

Facebook-ryhmä: mansen masinistit
Ilmoitustaulu kerhotilassa Mikkolantie 42 Ylöjärvi
Lisää VMPK:n tapahtumia: http://www.vmpk.fi/forum
Huimapyörä-lehdessä Mansen Mörinät-palsta

terveisin Mansen Masinistit psta
kerhosihteeri Mika Mäkelä